Linnea

Nu är det Linnea som håller i kontrolerna! eller slår på tangenterna iaf. Jag tycker underhållet av denna blogg är dåligt, kommer börja växa mossa snart om inte anna tar tag i det och det ser inte ut som att hon har några planer på det idag iaf för i skrivade stund springer hon omkring naken och jag hör ljudet av en deodorant som smörjs på i svettiga, håriga armhålor! Ikväll vankas vindrickande och det passar mig perfekt! Ove frågade nyss om jag vill ha fruktsallad och det tackar man ju inte heller nej till! Vi har spelar poch med ove idag och anna och jag blev griniga på varandra som vanligt då båda är världens sämsta förlorare. Hade det itne vart för ove hade vi vart mycket osams nu och inte pratat med varandra på hela kvällen. Som ni hör är han mycket bra den där ove. Anna påstår att hon spelar för att det är kul men både ove och jag har fått stå ut med saker som, "skit ner er", "jävla idiot", ja ni ser, hon tycker det är JÄTTE roligt! Men anna, skit ner dig! Nu hör jag att Anna gör en tabbe, hon borstar tänderna INNAN fruktsalladen, inte bra, inte bra alls! Där gjorde hon en tabbe, fan vilket oflyt hon har! Jävla skit då, nu är det kokta fläsket stekt, hon har satt sin sista potatis!

kidzzzzzzzz



Ge mig sommar och en dundrandes bra MGMT konsert!

skjut mig huvet

Dom här grabbarna kommer till peace and love och jag är så glad att jag nästan springer.
Kim min söta kooksvän har nu bestämt sig för att ta dom sista slantarna och köpa sig en biljett till årets festival. Känns ju nästan bättre än reading.


on my own

om allt går som det ska så får jag en egen lägenhet den första juni. i cant wait.

sommar

Det här bara ska jag göra i sommar!!

Peace and love, så klart
Reading festival
Hultsfred - en dag
Putteiparken


glädjens dag idag

Jag är på så bra humör idag att jag tror jag spricker.
Gick nämligen in på Peace and love's hemsida och där står det att båda pete doherty och mötley crue ska dit! Kan det bli en bättre sommar? neeeeeej.

plus att man har fått jobb på bodaborg så man tjänar pengar också! ibland älskar jag livet alltså.






belive it or not

Shit! Nyss kom jag och Kim från en liten närlivs butik nära där vi bor. Och när vi står i kassan kommer två maskerade män in med rånarluva och pistol och säger åt oss attt lägga oss på golvet. Sedan tog dom kassan och stack därifrån med tjutande däck! Seriöst är det det läskigaste jag varit med om, även fast det var läskit igår när Kim slog ihjäl fågeln. Det var ju en stor fågel, en svan tror jag.

Återkommer om dom tar rånarna!


fågel + kim + planka

Kim och jag var och handlade idag och när vi kom hem från ica så upptäckte vi att det låg en duva utanför dörren.
Duvan var skadad ochkunda varken flyga eller gå (tror vi). Vi ringde till vår kära chef Stefan och han sa att det mest humana vore att slå ihjäl fågeln med en planka.
  Jag övertalade självklart Kim att göra det eftersom jag är en sån kär djurvän.
Jag tog en skyfflel och la fågeln på en passande plats medan kim intog rätt ställning för att få till ett bra slag i huvudet så fågeln skulle slippa lida och dö med en gång, (trodde vi).
Kim slog iallafall en gång, fågeln sprattlade som en galning och kim springer i väg i panik och säger at hon vägrar slå den en gång till. Jag övertalade henne igen att fortsätta eftersom den led ännu mer nu. Så hon gick fram och slog fem gånger hårt i huvudet och snart var fågeln död, (tror vi).

Tack för en mysig kväll

I taket lyser stjärnorna

Idag har jag och joel varit ute och käkat middag, Vuxenpoäng!
Vi tittade sedan på den bästa och sorgligaste filmen på länge, verkligen sevärd! :)



Snickaren, vindrickaren, kent-lyssnaren

Ni som följt min blogg vet att det kanske inte är det första jag vill visa en arbetsgivare, eller i det här fallet en arbetande på en praktikplats.

 

Kamel jävla Kim råkade slänga ur sig att jag har en blogg och då blev det fart här ska ni veta! Det blev ett jävla tjat om att jag skulle ge ut adressen men jag sa den icke och var ganska lugn eftersom bloggen inte heter något som kan förknippas med mitt namn och jag har heller aldrig skrivit det så en google sökning ger inga resultat och jag tänkte att en rödvinsdrickande biff som lyssnar på kent inte är tillräckligt inteligent för att leta reda på den.

 

Smart som jag var gav jag honom Linneas bloggadress utan en ända tanke på att jag har kommenterat i hennes blogg. När jag ser att han sitter där och letar efter min blogg bland kommentarerna känner jag paniken komma närmare! Jag ringer Linnea i panik och säger att hon måste lösenordsskydda min blogg och hon gör det. Jag får hot om att han kommer knäcka mitt lösenord hur lätt som helst när han kommer hem och jag tror på honom, jag menar, det kanske finns något bakom pannbenet trots yrket snickare och tribalerna på armen! Jag ringer Linnea en än gång med alla perversa inlägg och pilatesbollar i tankarna och säger i panik att hon måste radera hela skiten.

 

Sagt och gjort, bloggen var borta! Så nu får han inga porriga inlägg att läsa på kvällarna framför datorn med ett glas vin och Kents ljuva stämma svagt klingande i bakgrunden!

 

Vill inte nämna ditt namn egentligen MASEN, men känns dig jävligt träffad!


gangster



Han har allt: Blingbling, utseendet och taktkänslan.

sms till varandra 2

Olle hade sagt till Amanda att Kim var en kamel jävel.

Kim skickar följande sms till Olle: Vadfan har du emot mig?!

Olle svarar kvickt: Hahaha, Kim Kim Kim... Jag har inget emot dig. Du är bara annorlunda mot oss människor. Du är bara inne i en formsvacka ska du se...

Det roliga är att jag har startat hela grejen med att Kim är en Kamel.


sms till varandra

Jag läste ett sms som Kim fick för länge sen:

Du är mindre vacker än vad jag vanligtvis föredrar men din fantastiska personlighet kompenserar för dina fysiska brister.

Snacka om en blandning av komplimang och förolämpning.


disturbia

det suger balle att hon har spärrat så man inte kan lägga upp klippet i bloggen, men jag säger er.
Titta på det här: http://www.youtube.com/watch?v=rMdWqaN_Tms&feature=related

Ni kommer inte bli besvikna!

jajamen

Jag börjar få abstinens, har inte haft sex sen i söndags typ..
Stackars, Stackars Kim...



bodaborg

Jag har tagit bort alla min gamla inlägg p.g.a av att dom jag praktiserar hos fick nys om min blogg och eftersom jag skrivit en del obcena inlägg så valde jag att ta bort den innan dom hann läsa. Nu i efterhand ångrar jag mig som tusan efter som det är kul att läsa äldre inlägg.
  Men, det är lika bra att börja på nytt och det ska jag göra också.
Vi har praktiserat och har haft han om 50 gäster själv idag, på lördag blir det 80 och söndag 135, det känns läskigt men eftersom det gick så pass bra idag så gör det nog det resterande dagar också..

Nu ska jag snart sova och det ska bli hejdundrandes skönt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0