To have me crystalized

Fan.Vad.Kul! imorgon åker jag nämligen till Berlin. antar att det kommer bli lika galet som vanligt när man åker till en annan stad och man får väl hoppas på att man får sig ett nyp.. eller något liknande.



Den här kan ni gotta er med sålänge.




Laater

you make my dreams come true


weekend wars

Helgen började med en rivstart i fredags, tacka kan jag göra erik stefan och tom.. och mig själv.

det började med middag hemma hos camelhoe! vi lagade cesarsallad som blev förvånandsvärt bra,
sen åkte vi med racerlinnea till katrineholm för att fortsätta hos ellen & daniel. För många personer i deras lägenhet så vi fick sitta på golvet. Vidare till harrys - betalade 80 kr för 10 minuter.. värt! sen sprang jag och kim till lilla, full som en kastrull försökte jag flörta mig in fast klockan inte ens var ett och även fast han sa att vi fick komma in. haha! Träffade erik stefan och tom och tog sällskap till busssen där det roligaste på hela kvällen hände.
Väl framme står två killar och bråkar om att en av dem strulat med den andres tjej.
Det hela slutade med slagsmål och jag önskar att jag kunde lagt upp filmen men den är lite för mycket.








tandläkareproblem

Jag ringde nyss tandläkaren för att få en ny bettskena - ja, jag har bettskena.

Jag märkte att hon blev sur när jag frågade om man kunde få en ny så jag drog en historia om att jag hade glömt den på ett hotell i göteborg och att jag omöjligt kunde få tillbaka den och lalalala.
Hon är fortfarande irriterad och säger att det ställer till stora problem och att jag skulle ringt direkt när jag tappade bort den.. vilket jag sa var för tre veckor sen men i själva verket var 3 månader sen. typ.
Måste nu ta nytt avtryck och hon säger att jag måste komma torsdag nästa vecka. Helvete tänker jag, eftersom jag är i berlin då men vågar inte säga något. Jag vågar inte ?!? vad fan är det liksom. Så jag säger jaaa, det blir jättebra och nu har jag en tid i katrineholm, på sjukhuset, för en ny bettskena när jag egentligen är i berlin.

Way to go!

RSS 2.0