dancehall queen


midsommar

Nu ska jag snart sova för imorgon blir det en lång midsommar i sthlm. ska bli skönt att inte fira här hemma för en gång skull!

jah gringo


hahahaha


yiha

dom senaste veckorna har varit helt sjuka med massor att göra hela tiden. kom nyss hem från göteborg och imorgon drar jag till gävle. sen är jag arbetslös resten av livet så då kan jag blogga hela tiden.

fyffaaroa

Jag är fortfarande full. tack mille lilla som satt med mig igår, haha

Det går bra nu

Amanda och jag håller på och fixar med allt till studenten nu, imorgon är det champagnefrukost klockan 7 sen full rulle hela dagen.

Har också bestämt med cissi och amanda ( så du vet kamelen) att de ska med till göteborg mån-tors och det kommer blir fettt!!!


just det... fick en digitalkamera av en kär bror och far min :)

sleep tight

nu har jag varit vaken i exakt 40 timmar. och det känns kan jag säga. har iallafall firat världens bästa linnea ikväll som tagit studenten och jag hoppas du har en sjukt fin kväll, älskar dig.

nu, efter 5 glas rosé ska jag försöka sova.

Fixa vagnen imorgon och en fet student på lördag!

det går bra nu!

till er, från mig mina vänner.


Sons of Anarchy

just det, sons of anarchy är sjukt bra serie som ni borde titta på. och jag har inte varit i skolan på två veckor. ikväll blir det fest. hejhopp!

beautiful ones

Jag har känt mig sjuk hela dagen och därför inte köpt ngn alkohol. Nu känner jag mig istället frisk som fan och hur taggad som helt på att festa. synd.

soak up the sun.


HEY BLOGGHEN


RSS 2.0